facebookpixel
, ,

Enea Bastianini motorversenyző bögre

3 290 Ft

 

Bögre

Kerámiából készült
Űrtartalom: 3 dl
Egyenes falú
Mosogatógépben tisztítható
Az Enea Bastianini motorversenyző bögre egy fantasztikus ajándék a motorosversenyző rajongóinak. Az elegáns fehér kerámiabögre kiváló minőségű, és az elején található motoros grafika, valamint Enea neve azonnal magával ragadja a tekintetet. A bögre praktikus méretének köszönhetően kiválóan használható a mindennapok során, így minden reggel élvezhetjük a kávénkat vagy teánkat Enea és a motorsport szeretete mellett. A bögre strapabíró és mosogatógépben is tisztítható, így könnyen tartható és hosszú távon használható. A motoros grafika nemcsak mutatja Enea szenvedélyét a versenyzés iránt, hanem azt is jelzi, hogy a pulóver tulajdonosa rajongása mellett az egyik legjobb versenyzőt is tiszteli. Az Enea Bastianini bögre az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzük rajongásunkat és tiszteletünket a nagyszerű motorversenyző iránt.

Egyedi bögre tervezés

Ha Ön is szeretne olyan bögrét, amely kifejezi az egyéniséget, akkor a mi egyedi bögre tervezőnk az, amit keres! Hozzon létre egyedülálló bögrét, amely a kedvenc kávéját vagy teáját még ízletesebbé teszi. A bögre tervezési lehetőségeinkkel a mi garanciánk, hogy olyan bögrét kap, amely nem csak esztétikailag kifogástalan, de magában hordozza az Ön személyiségét és stílusát is. Ha szeretne egyedi bögrét, amelyre mindig büszke lesz, akkor válassza egyedi tervezőnket! Készítse elő a rendelést még ma és élvezze a kávéját vagy teáját a saját, egyedi bögréjéből!

Céges árajánlat

Az egyedi emblémázás a céges ruházatokon lehetővé teszi, hogy a vállalkozás azonosítása könnyebbé váljon, és az ügyfeleknek is jobban megmaradjon a cég neve és logója. Az emblémázás folyamata során a vállalkozás arculata kiváló módon megjeleníthető a ruházaton, beleértve a pólókat, kabátokat, ingeket, kötényeket, sapkákat és egyéb kiegészítőket is. Egyedi emblémázás számos lehetőséget kínál a szitanyomást, a digitális nyomtatást és másokat is. Az egyedi emblémázás lehetővé teszi, hogy a cég megkülönböztethetőbbé váljon, és segítsen a növekvő üzleti sikerekben. Üres termékeinket a polougynok.hu weboldalunkon találod meg.

Hol adhatok le rendelést?

Weboldalunkon keresztül – ennek az átfutási ideje általában 2-3 munkanap. Webáruházunkban leadott rendeléseket házhoz szállítással tudjuk küldeni, személyes átvétel online rendelés esetén nem lehetséges.

Üzleteinkben személyesen is rendelhetsz, kollégáink a helyszínen mindenben tudnak segíteni. Itt megnézheted a termékeinket, a felmerülő kérdésekre is tudunk válaszolni. Együtt megtervezzük a kívánt terméket, majd 20-30 perc alatt el is készítjük.

Expressz szállítás

Az expressz szállítás egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók még aznap leadott rendeléseiket másnap kézhez kapják. Ez az opció különösen fontos, ha sürgősen szükségünk van az árukra, vagy ha a rendelt termékek ajándékként szolgálnak.Enea Bastianini motorversenyző bögre

Bögre színe

, , , ,

Bögre nyomat

, ,

Shopping Cart
Scroll to Top