facebookpixel
, ,

Jó reggelt te fattyú kecske párna

4 990 Ft

Párna

Habszivaccsal töltött díszpárna
100% fehér pamutvászon anyagú huzattal
Mérete: kb. 35x35 cm
Kifordítva, maximum 40 fokon mosható
Kérjük ellenőrizni a cm-ben megadott méret adatokat!

Mérettáblázat

U
Hosszúság (A)35
Szélesség (B)35
A mérettáblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, ettől a valós méretek 1-3 cm-rel eltérhetnek
Egyedi párna tervezés
Álmodozott már arról, hogy egyedi párnával díszíti otthonát? Most megvalósíthatja álmait egyedi párna tervezőnkkel! Az egyedi párna tervezési lehetőségeinkkel egy olyan egyedi és jó minőségű párnát kaphat, amely kifejezi az Ön személyiségét és stílusát is. Tervezési lehetőségekkel megvalósíthatja a saját elképzeléseit, így egyedi és kreatív ajándékot hozhat létre. Ha szeretne olyan párnát, amely kifejezi az Ön egyéniségét is, akkor válassza egyedi párna tervezőnket! Rendeljen még ma és díszítse otthonát az általa tervezett egyedi párnával.
Céges árajánlat
Az egyedi emblémázás a céges ruházatokon lehetővé teszi, hogy a vállalkozás azonosítása könnyebbé váljon, és az ügyfeleknek is jobban megmaradjon a cég neve és logója. Az emblémázás folyamata során a vállalkozás arculata kiváló módon megjeleníthető a ruházaton, beleértve a pólókat, kabátokat, ingeket, kötényeket, sapkákat és egyéb kiegészítőket is. Egyedi emblémázás számos lehetőséget kínál a szitanyomást, a digitális nyomtatást és másokat is. Az egyedi emblémázás lehetővé teszi, hogy a cég megkülönböztethetőbbé váljon, és segítsen a növekvő üzleti sikerekben. Üres termékeinket a polougynok.hu weboldalunkon találod meg.
Hol adhatok le rendelést?
Weboldalunkon keresztül – ennek az átfutási ideje általában 2-3 munkanap. Webáruházunkban leadott rendeléseket házhoz szállítással tudjuk küldeni, személyes átvétel online rendelés esetén nem lehetséges.Üzleteinkben személyesen is rendelhetsz, kollégáink a helyszínen mindenben tudnak segíteni. Itt megnézheted a termékeinket, a felmerülő kérdésekre is tudunk válaszolni. Együtt megtervezzük a kívánt terméket, majd 20-30 perc alatt el is készítjük.
Expressz szállítás
Az expressz szállítás egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók még aznap leadott rendeléseiket másnap kézhez kapják. Ez az opció különösen fontos, ha sürgősen szükségünk van az árukra, vagy ha a rendelt termékek ajándékként szolgálnak. Bővebb információért kattints a linkre: https://polougynokseg.hu/szallitas/
Párna színe

Fehér