facebookpixel
, ,

Alex Rins motorversenyző baseball sapka

3 990 Ft

Baseball sapka

100% poliészter
5 paneles könnyen emblémázható első panellel
Fejméretre állítható műanyag csatos
90 g/m2 háló

Mérettáblázat (cm)

U
Körméret58
Silt Hossz7
A mérettáblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, ettől a valós méretek 1-3 cm-rel eltérhetnek
Céges árajánlat
Az egyedi emblémázás a céges ruházatokon lehetővé teszi, hogy a vállalkozás azonosítása könnyebbé váljon, és az ügyfeleknek is jobban megmaradjon a cég neve és logója. Az emblémázás folyamata során a vállalkozás arculata kiváló módon megjeleníthető a ruházaton, beleértve a pólókat, kabátokat, ingeket, kötényeket, sapkákat és egyéb kiegészítőket is.  Egyedi emblémázás számos lehetőséget kínál a szitanyomást, a digitális nyomtatást és másokat is. Az egyedi emblémázás lehetővé teszi, hogy a cég megkülönböztethetőbbé váljon, és segítsen a növekvő üzleti sikerekben. Üres termékeinket a polougynok.hu weboldalunkon találod meg.
Hol adhatok le rendelést?
Weboldalunkon keresztül – ennek az átfutási ideje általában 2-3 munkanap. Webáruházunkban leadott rendeléseket házhoz szállítással tudjuk küldeni, személyes átvétel online rendelés esetén nem lehetséges.Üzleteinkben személyesen is rendelhetsz, kollégáink a helyszínen mindenben tudnak segíteni. Itt megnézheted a termékeinket, a felmerülő kérdésekre is tudunk válaszolni. Együtt megtervezzük a kívánt terméket, majd 20-30 perc alatt el is készítjük.
Expressz szállítás
Az expressz szállítás egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók még aznap leadott rendeléseiket másnap kézhez kapják. Ez az opció különösen fontos, ha sürgősen szükségünk van az árukra, vagy ha a rendelt termékek ajándékként szolgálnak. Bővebb információért kattints a linkre: https://polougynokseg.hu/szallitas/ Az Alex Rins motorversenyző baseball sapka egy igazi kincs minden motoros rajongó számára. Ez a baseball sapka azonban nem csak azért különleges, mert rajta van a spanyol MotoGP versenyző, Alex Rins neve és motorja, hanem azért is, mert a minősége kiváló.A baseball sapka anyaga nagyon puha és kényelmes, így nem csak sportoláshoz, de hétköznapi viseletként is remek választás.

A motor és Alex Rins neve nagy, látványos felirattal van nyomtatva az elején, amely igazi figyelemfelkeltő. A baseball sapka kiváló minőségű nyomtatása miatt a minta és a színek hosszú távon is megmaradnak.Ha egy valódi motoros szeretné kifejezni szenvedélyét, akkor a baseball sapka egy tökéletes választás. Az Alex Rins pólóval büszkén mutathatja meg, hogy az ő kedvence is a spanyol versenyző, és egyben közös a szeretet a motorsport iránt.

Céges árajánlat

Az egyedi emblémázás a céges ruházatokon lehetővé teszi, hogy a vállalkozás azonosítása könnyebbé váljon, és az ügyfeleknek is jobban megmaradjon a cég neve és logója. Az emblémázás folyamata során a vállalkozás arculata kiváló módon megjeleníthető a ruházaton, beleértve a pólókat, kabátokat, ingeket, kötényeket, sapkákat és egyéb kiegészítőket is. Egyedi emblémázás számos lehetőséget kínál a szitanyomást, a digitális nyomtatást és másokat is. Az egyedi emblémázás lehetővé teszi, hogy a cég megkülönböztethetőbbé váljon, és segítsen a növekvő üzleti sikerekben. Üres termékeinket a polougynok.hu weboldalunkon találod meg.

Hol adhatok le rendelést?

Weboldalunkon keresztül – ennek az átfutási ideje általában 2-3 munkanap. Webáruházunkban leadott rendeléseket házhoz szállítással tudjuk küldeni, személyes átvétel online rendelés esetén nem lehetséges.

Üzleteinkben személyesen is rendelhetsz, kollégáink a helyszínen mindenben tudnak segíteni. Itt megnézheted a termékeinket, a felmerülő kérdésekre is tudunk válaszolni. Együtt megtervezzük a kívánt terméket, majd 20-30 perc alatt el is készítjük.

Expressz szállítás

Az expressz szállítás egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók még aznap leadott rendeléseiket másnap kézhez kapják. Ez az opció különösen fontos, ha sürgősen szükségünk van az árukra, vagy ha a rendelt termékek ajándékként szolgálnak.Alex Rins motorversenyző baseball sapka

Sapka színe

Black-Black, White-Black, White-French Red-Reflex-Blue, White-Navy, White-Red